Taksojuht viib lillebuketi ukselävele kohale

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lillekuller Mari Sääsk (vasakul) naudib oma tööd täiel rinnal ning toimetab kauneid bukette kohale raugematu entusiasmiga juba aastaid. Seekord valmistas ta rõõmu Sirli Põrgile.
Lillekuller Mari Sääsk (vasakul) naudib oma tööd täiel rinnal ning toimetab kauneid bukette kohale raugematu entusiasmiga juba aastaid. Seekord valmistas ta rõõmu Sirli Põrgile. Foto: Marko Saarm

Viljandis 12 aastat taksojuhiametit pidanud Mari Sääsk on peale inimeste sõidutamise juba aastaid kullerina kohale toimetanud ilusaid emotsioone – nii uhkeid lillekimpe kui ka üksikuid kauneid õisi.

Lilleäriga tegeleva osaühingu Rikets Hulgi juhatuse liige Riina Hermlin selgitas, et kui tellimus on esitatud, tuleb takso ja viib kõik soovitud kimbud ära. Eile oli tema sõnul vaja kohale toimetada üks kimp, aga kiirematel päevadel on neid ikka mitukümmend. «Emadepäeval on kõige kiirem, siis võib neid olla oma viiskümmend.»

Männimäe Selveris tegutseva poe Rikets Lilled kliendile läheb linna piires saadetise kohaletoimetamine maksma seitse eurot ning poe juhataja sõnul kasutatakse seda teenust eelkõige tähtpäevade ajal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles