Parema puudumisel on toidukoht ise ka kuller

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Northmeni kohviku perenaine Pirje Kähar toimetab soovijateni ligi 80 praadi päevas.
Northmeni kohviku perenaine Pirje Kähar toimetab soovijateni ligi 80 praadi päevas. Foto: Elmo Riig / Sakala

See, et Viljandis eraldi toidukulleriteenuse pakkujat pole, kohalikke toitlustusettevõtteid ei heiduta. Nii mõnigi viib toitu kohale ise ning klientide diapasoon ulatub teetöölistest ja ehitajatest Cleveroni ning akna- ja uksetehase töötajateni.

Northmeni kohviku omanik Raul Kähar ütles, et temalt tellib toitu ligi kümme firmat. «Need on valdavalt kliendid, kes on juba üle kolme aasta kohvikule lojaalsed olnud.»

Kähari märkimist mööda on need mitmesugused ettevõtted: ehitusfirmad, aga ka näiteks aktsiaselts Viljandi Aken ja Uks. Viljandi piires on toidu kohalevedu tasuta. 

Märksõnad

Tagasi üles