Viljandi paneb kolm aasta suurimat ehitust korraga käima

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teetööd Viljandis Pärnu maantee ümbruse tänavatel algasid eile vana asfaldi freesimisega. Esimesena võeti ette tükike Metsküla teed ja Pargi tänavat.
Teetööd Viljandis Pärnu maantee ümbruse tänavatel algasid eile vana asfaldi freesimisega. Esimesena võeti ette tükike Metsküla teed ja Pargi tänavat. Foto: Marko Saarm

Eelmise nädala lõpus algas ametlikult miljon eurot maksev lasteaia remont, eile peaaegu poole kallim tee-ehitus Pärnu maantee ümbruses ning kohe alustavad ehitajad viis miljonit eurot maksvat Paalalinna kooli remonti.

«Sel suvel linnavalitsuse majandusametis keegi täispuhkust korraga ei saa,» tunnistas abilinnapea Kalvi Märtin. «Tööd on ehitustega päris palju ja ootamatusteks tuleb valmis olla.»

Et suured ehitused kulgeksid võimalikult väheste viperustega, palkas linnavalitsus ajutiselt ametisse ehitusinseneri. «Varem pole meil sellist võimalust olnud,» lisas abilinnapea.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles