Veekeskuse investori tõrges suhtumine külvab segadust

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Üks võimalik veekeskuse investor, Reval-Spordi Teeninduse juhatuse liige Aldur Partasjuk puudus üleeile volikogu liikmetega peetud koosolekult, ent kinnitas siiski soovi kesklinna veekeskusesse kaks miljonit eurot investeerida.
Üks võimalik veekeskuse investor, Reval-Spordi Teeninduse juhatuse liige Aldur Partasjuk puudus üleeile volikogu liikmetega peetud koosolekult, ent kinnitas siiski soovi kesklinna veekeskusesse kaks miljonit eurot investeerida. Foto: Elmo Riig

​Üleeile tutvustas Viljandi järve äärde veekeskust rajada sooviva Rakvere Aqva Spa esindaja Roman Kusma Viljandi linna- ja vallavolikogule oma investeerimisplaane, ent segastel asjaoludel ei ilmunud kohale kesklinna veekeskuse investori Reval-Spordi Teeninduse juhatuse liige Aldur Partasjuk

«Me ikkagi otsustame avaliku raha üle. See on väga huvitav käitumine,» kommenteeris Viljandi vallavanem Alar Karu investori puudumist.

«Mullegi oli see üllatus. Keegi ka kohapeal ei kommenteerinud midagi,» ütles järveäärsest arendusest rääkimas käinud Aqva Spa juht Roman Kusma. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles