Korteriomanike ja suurarendaja vastasseis kestab teist aastat

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandis Vaksali tänav 3a asuva maja EKE Projekti poolse madalama osa omanik oli 2016. aasta augustist 2018. aasta jaanuarini osaühing Rael, mille juhatuse esimees Raul Alliksaar ei varja, et plaanib kinnistul arendustegevust.
Viljandis Vaksali tänav 3a asuva maja EKE Projekti poolse madalama osa omanik oli 2016. aasta augustist 2018. aasta jaanuarini osaühing Rael, mille juhatuse esimees Raul Alliksaar ei varja, et plaanib kinnistul arendustegevust. Foto: Marko Saarm

Viljandis Vaksali täna 3a asuv kortermaja ei kuulu kindlasti tavaliste hulka – ei vormilt ega sisult. Esiteks on kunagi EKE Projektile kuulunud hoones 19 korteriomandit, kuid tervelt kolm maja valitsejat või valitseda soovijat. Teiseks on sealsetes vaidlustes tehtud vähemalt viis kohtuotsust. Ja kolmandaks on korteriomanditena arvele võetud isegi kelder ja sinna viiv trepikoda, mille tükkideks jagamine andis tuntud Viljandi kinnisvaraarendajale korteriühistus ülekaalu. 

* Asjaosalised on üksteisele viie kohtuvaidluse käigus tasunud tuhandeid eurosid õigusabikuludeks.

* Omanike lahkhelid ilmnesid juba esimesel kohtumisel 2016. aastal.

* Kinnisvaraarendaja jagas mitteeluruumid oma lähedaste ja firmade vahel osadeks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles