Tuleval nädalal algab Suvevolle sari

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Credit24 suvevolle alustab tuleval teisipäeval Viljandimaa mängijad kohtuvad nagu ikka Viljandi rannas.
Credit24 suvevolle alustab tuleval teisipäeval Viljandimaa mängijad kohtuvad nagu ikka Viljandi rannas. Foto: Erakogu

12. juunil kell 18 pannakse 18 Eesti paigas pall mängu juba traditsiooniliseks saanud võrkpalliteisipäevakul ehk Coolbeti Suvevollel. Üks mängupaikadest on ka Viljandi rand. Kokku on sel aastal võistlussarjas kaheksa etappi.http://www.volley.ee/suvevolle-registreerimine

Suvevolle etapid on juunis ja juulis igal teisipäeval kell 18, olenemata ilmast. Eelregistreeruda saab aadressil http://www.volley.ee/suvevolle-registreerimine võistluspäeva kella 12-ni, mängupaigas saab ennast kirja panna kella 17.45-ni. Eelregistreerujatele on osalustasu neli, võistluspaigas registreerujatele viis eurot.

Võistkonnad moodustatakse igal turniiril kohapeal vastavalt reitingutabelile ning lähtuvalt osalejate arvust on need kolme- või neljaliikmelised. Mängud toimuvad saalivõrkpalli reeglite järgi. Möödunud hooajal oli suvevolletajaid üle 1200.

Kõigi vähemalt kuuel etapil osalenute vahel loositakse välja sõit augustis Riias peetavale Euroopa meistrivõistluste valikmängule ning võitja saab kaasa võtta ka kolm kaaslast. Lisaks on võimalus osaleda samal nädalavahetusel toimuval rahvusvahelisel harrastajate turniiril ja kõikidel fänniüritustel. Reisipaketti kuuluvad majutus neljale, mängupiletid ja harrastajate turniirist osavõtu tasu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles