Tasuta bussisõit tuleb ka Viljandimaale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juulist kaovad bussipiletid maakonnaliinidel ajalukku. Bussi sisenedes peab edaspidi plastkaardiga reisi kinnitama ning maakonnaliinidel tuleb ka bussijuhile öelda, kuhu sõidetakse.
Juulist kaovad bussipiletid maakonnaliinidel ajalukku. Bussi sisenedes peab edaspidi plastkaardiga reisi kinnitama ning maakonnaliinidel tuleb ka bussijuhile öelda, kuhu sõidetakse. Foto: Elmo Riig

​Kui Viljandimaa kolme valla ja ainsa linna esindajad olid tulevase bussipileti hinna kohta oma soovid välja öelnud, tekkis patiseis, sest kaks soovisid kehtestada tasuta ja kaks piletiga sõitu. Nii pidi otsustama maanteeameti esindaja ja tema valis tasuta bussisõidu.

Seega saavad kõik inimesed alates 1. juulist Viljandimaa maakonnaliinidel tasuta sõita ning selleks peab olema vaid ühiskaart, mida saab paari nädala pärast kahe euro eest ostma hakata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles