Viljandlane astus Lätis tiitlikaitsmise teel võiduka sammu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GT-30 ringrajapaadiga sõitev Viljandi motospordiklubi Nord liige Aivar Kommisaar võitis Läti meistrivõistluste avaetapi, mis andis talle tugeva aluse oma mullust tiitlit kaitsta.
GT-30 ringrajapaadiga sõitev Viljandi motospordiklubi Nord liige Aivar Kommisaar võitis Läti meistrivõistluste avaetapi, mis andis talle tugeva aluse oma mullust tiitlit kaitsta. Foto: Erakogu

Viljandi veemotosportlane, mullune Läti GT-30 paadiklassi meister Aivar Kommisaar tegi nädalavahetusel Jurmalas peetud Läti meistrivõistluste avaetapil kolm edukat starti, mis andsid talle võidu.

Kolmest sõidust kaks õnnestus motospordiklubisse Nord kuuluval Kommisaarel võita: esimene, kuhu ta valitseva meistrina pääses esimese stardipositsiooniga, ning kolmas, mis oli kahest ülejäänust veidi pikem.

«Esimeses sõidus oli asi võrdlemisi kerge, viimases õnnestus ka konkurentidest mööda sõita. Teises oli aga noorte lätlastega vee peal jamamist rohkem ja ühest ei saanudki mööda, ehkki kiirus oli mul suurem,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles