Öölaulupidu õhutab nostalgiat

Berit Tugi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Öölaulupidu pakub häid lugusid ja emotsioone igas vanuses inimestele.
Öölaulupidu pakub häid lugusid ja emotsioone igas vanuses inimestele. Foto: Elmo Riig

Viljandi gümnaasiumi öölaulupeole ootavad korraldajad publikut kogu maakonnast ning tulla võib terve suguvõsaga, sest kavas on tuntud lugusid aastate tagant, näiteks Ivo Linna kuulsaks lauldud «Kikilips».

Homme kell 21 gümnaasiumi taga korvpalliväljakul teoks saava kuuenda öölaulupeo korraldaja Henri Roht ootab nii suuri kui ka väikseid viljandimaalasi. «Tulge kogu suguvõsaga! Seal on kaasalaulmist, tantsimist ja saab veeta mõnusa suveõhtu koos sõpradega.»

Kava koostades otsisid korraldajad välja lood, mida inimesed kuulda tahavad. «Me päris igapäevast raadiomuusikat ei tee, vaid otsime üles just need lood, mis tekitavad nostalgiatunnet ja mida kõik oskavad kaasa laulda,» rääkis Roht. «Näiteks tuleb kohe kindlasti esitamisele «Kikilips«, mis paneb alati inimestel jala tatsuma, samuti lugu «Sa haara kinni mu käest».»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles