Kelly Heinpõld nihutas Eesti noorte rekordit

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Heinpõld koos oma treeneri Tiit Aruga võistlusel, kus ta püstitas Eesti alla 16-aastaste neidude kuulitõukerekordi.
Kelly Heinpõld koos oma treeneri Tiit Aruga võistlusel, kus ta püstitas Eesti alla 16-aastaste neidude kuulitõukerekordi. Foto: Erakogu

Laupäeval Tõrvas Pokardi staadionil spordiklubi Viraaž heidete seeriavõistlusel kaasateinud Kelly Heinpõld ületas kuulitõukes kolmekilogrammise vahendiga seni kehtinud Eesti alla 16-aastaste ja Viljandimaa noorte rekordi, kui võitis võistluse tulemusega 15.41.

Seni hoidis Eesti U-16 vanuseklassi tütarlaste kuulitõukerekordit Lisa Lannusalu, kes 2015. aastal sai tulemuseks 15.18. Viljandimaa 15- ja 16-aastaste tütarlaste rekordi omanik oli 1972. aastast Veronika Minina.

Juhendaja Tiit Aru sõnul andis Kelly Heinpõld Tõrvas oma heast võistlusvormist märku ka kettaheitesektoris, kus ta oma isiklikku rekordit värskendas. Kettaheites sai ta 750-grammise võistlusvahendiga tulemuseks 45.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles