Maanteeamet keeldub aitamast (2)

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vald ja ettevõtja panid mustkatte alla 3,5 kilomeetrit teed, aga riigile kuuluv 400-meetrine lõik ootab veel tegemist. Maanteeamet ei ole nõus sellesse panustama, vaid tahab, et ettevõtja ise rahastaks.
Vald ja ettevõtja panid mustkatte alla 3,5 kilomeetrit teed, aga riigile kuuluv 400-meetrine lõik ootab veel tegemist. Maanteeamet ei ole nõus sellesse panustama, vaid tahab, et ettevõtja ise rahastaks. Foto: Alar Karu

​Selleks, et autovedusid pakkuv Undi talu saaks tegevust jätkata, muutis ta äsja koostöös Viljandi vallaga  tolmuvabaks kaks oma peakontorini viivat teelõiku, kokku 3,5 kilomeetrit. Paraku keeldub maanteeamet tolmuvabaks muutmast nende vahele jäävat 400-meetrist riigile kuuluvat lõiku.

Endine Tarvastu, nüüdne Viljandi vallavanem Alar Karu selgitas, et Undi talu vajab tugevat tolmuvaba teed, sest tegeleb transpordiäriga ja tal on suur autopark. Talus toimetava osaühingu Undi Teenused juhatuse liige Peeter Peek sõnas, et ettevõte on raskevedudega tegelnud üle kümne aasta ning on teada, et kevaditi ja sügiseti upuvad sõidukid porisse ja aukudesse, praegusel ajal tõuseb aga meeletu tolm, mis halvab kohalike elu. 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles