Eve stuudio lõpetas 30. hooaja etendusega tavatus ruumis

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eve Noormets suunab tantsulavale stuudio noorimaid tantsijaid.
Eve Noormets suunab tantsulavale stuudio noorimaid tantsijaid. Foto: Elmo Riig

«Teema valikuga tuleb ettevaatlik olla,» muigas Eve stuudio juhendaja Eve Noormets, kõneldes etenduse toimumisest noortekeskuse trikipargis.

Pühapäeva pärastlõunal kogunesid Eve stuudio tantsijad, lapsevanemad ja teised pealtvaatajad Lennukitehasesse avatud noortetoa rattarampide vahele hooaja lõpuetendusele. Publik võis istuda eri kõrgusele moodustatud saartel, tantsijad kasutasid tasast põrandapinda, muusikud esitasid mõne pala lausa lae all.

Eve Noormets põhjendas tavatu ruumi valikut sellega, et stuudio on väga paljudes Viljandi saalides juba esinenud ning alati on hea, kui kontsert on uues kohas. Pealegi klappis tavatu ruum kokku hooaega tähistanud teemaga «Ruum». Võõra ruumi tundmaõppimist kirjeldas hästi ka «Nurkade tants». «Kui võõras ruum endale kiiresti tuttavaks teha, saab end selles hästi tunda,» selgitas Eve Noormets. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles