Pidustustele tagasi vaadates võis teisiti tehtut kiita

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kui vanalinna tänavatel kaubeldi ennekõike käsitööesemetega, siis Tasuja puiesteelt alanud Mulgi messil võis uudistada uhiuusi autosid ning kaupmehed pakkusid müügiks ka tavalist laadakaupa.
Kui vanalinna tänavatel kaubeldi ennekõike käsitööesemetega, siis Tasuja puiesteelt alanud Mulgi messil võis uudistada uhiuusi autosid ning kaupmehed pakkusid müügiks ka tavalist laadakaupa. Foto: Elmo Riig

Hansapidustused on seljataga, laadakauplejad on oma kraami kokku pakkinud ning linn taas tavarütmi astunud. Tagasi vaadates on korraldajatel öelda, et kõike, mis sel aastal tehti teistmoodi, võib kordaläinuks pidada.

«Tundub, et päris hästi läks. Mulle meeldis sel aastal see avarus,» ütles hansalaada korraldaja Kätrin Hanschmidt. Viimane kord enne pidustusi Sakalaga rääkides oli ta öelnud, et kauplejaid tuleb vähem kui varasematel aastatel. «See tähendas, et rahvas mahtus paremini kõndima,» lausus ta ja kiitis eriti toiduala, mis oli raekoja ees pargis. «Tundus nii hubane ja mõnus, kui õhtul kõik tuled põlesid.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles