Viljandi päästjad võtsid järjest viienda võidu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võidukas Viljandimaa esindus. Pildil vasakult Kevo Kärp, Tõnu Mardla, Tõnis Unt, Kristo Kallissaar.
Võidukas Viljandimaa esindus. Pildil vasakult Kevo Kärp, Tõnu Mardla, Tõnis Unt, Kristo Kallissaar. Foto: Päästeamet

Lõuna päästekeskuse selle aasta kutsemeister on Viljandi komando esindusmeeskond, kes võitis juba viiendat aastat järjest. Tartu päästjad said teise ja Põlva mehed kolmanda koha.

Pühapäeval Tõrva keskväljakul teoks saanud Lõuna päästekeskuse kutsemeisterlikkuse võistlusel selgitati Lõuna-Eesti paremaid päästemeeskondi. Matkiti lahinghargnemist päästeautoga ja autoavariil tegutsemist ning igast meeskonnast võistles üks alarmsõidukijuht päästeautoga vigursõidus.

Lõuna päästekeskuse selle aasta kutsemeistriks tuli Viljandi päästekomando meeskond koosseisus Kevo Kärp, Tõnu Mardla, Tõnis Unt ja Kristo Kallissaar. Tartu Annelinna päästekomando päästjad kaotasid neile poole punktiga. Kolmandaks jäi Põltsamaa meeskond.

Lõuna-Eesti regiooni päästekomandod võtsid omavahel mõõtu 12. korda. Lõuna päästekeskuse parimad lähevad augustis võistlusele «Eliitkomando 2018», millel selgitatakse kogu Eesti parim päästemeeskond.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles