Vormikontrollist sai rekordiparandus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viie aasta eest Viljandi spordikooli võrkpalliosakonnast Tallinna Audentese spordigümnaasiumi läinud Tony Nõu on kuulunud oma meelispallialal ka riigi noortekoondisesse. Nüüdseks on temast saanud aga üks Eesti staadionide kiiremaid jooksumehi.
Viie aasta eest Viljandi spordikooli võrkpalliosakonnast Tallinna Audentese spordigümnaasiumi läinud Tony Nõu on kuulunud oma meelispallialal ka riigi noortekoondisesse. Nüüdseks on temast saanud aga üks Eesti staadionide kiiremaid jooksumehi. Foto: Elmo Riig

Sel nädalal Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis viimase eksami viiele sooritanud ja neljapäeval Viljandi spordikooli võrkpalliosakonna lõputunnistuse vastu võtnud kergejõustiklane Tony Nõu alustas hooaega vormikontrollina ettevõetud võistlustel isikliku rekordi ja kolme meistrikullaga.

Nendest läinud laupäeval Rakveres asetleidnud Eesti teatejooksude meistrivõistlustest kõneldes ütles ta, et läks Audentese klubikaaslastega pingutama täpselt nii palju, et võita.

«Mõtlesime sellise raskema trenni teha. Päeva kokkuvõttes tegin kaks 100 ja kaks 400 meetri jooksu, nii et koormust sain omajagu,» rääkis kolmes teatejooksus ankrumehena startinud Nõu. «Viimases, 4 x 400 meetri teatejooksus tuli mu spliti ajaks 47,1. Pidin kõvasti pingutama, sest Jaak-Heinrich Jagor sai oma teatevahetuse enne mind ja tema püüdmiseks oli tarvis päris kiiret tempot teha.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles