Nädala tegijad. Holstre naised

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm

Esmaspäeval Holstre kooli juures uhiuuel mängu- ja spordiväljakul saltosid visanud noored on kahtlemata tegijad. Pealtnäha kaelamurdvad trikid ei pruugi olla küll väga ohtlikud, kuid igal juhul nõuavad need tubli annuse julgust. Neist poistest ja tüdrukutest veel vapramad on siiski Katrin Kivistik, Katrin Reimo, Marika Kivistik ja Raili Uibopuu, kelle mittetulundusühing Holstre Pere Selts väljaku rajas. 

Kogukonnavaimust kantud ettevõtmised on Eestis õnneks üha sagedasemad. Tihti tähendab vabatahtlikkus ka seda, et lisaks oma ihu- ja vaimurammu rakendamisele tuleb asja õnnestumiseks isiklikke sajaseid luhvtitada. Holstre naised olid valmis astuma sammu veel kaugemale ja kas või oma maja panti panema, et ehituseks raha saada. Tagantjärele maksab PRIA küll 27 000 eurot välja, kuid selle abi eelduseks on, et tööd on tehtud ja tasutud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles