Noored saavad tööle tutvuste kaudu

Eget Velleste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi gümnasistid Eliisabet Helde (vasakul), Marie Ruut (vasakul taga), Leene Lotta Lüdimois (paremal) ning Magda­lena Lourdes Ilter (paremal taga) nõustuvad, et Viljandis on kõige lihtsam tööd leida tuttavate kaudu.
Viljandi gümnasistid Eliisabet Helde (vasakul), Marie Ruut (vasakul taga), Leene Lotta Lüdimois (paremal) ning Magda­lena Lourdes Ilter (paremal taga) nõustuvad, et Viljandis on kõige lihtsam tööd leida tuttavate kaudu. Foto: Elmo Riig

Enamik koolivaheajaks tööd otsivaid gümnasiste suudab endale Viljandis sobiva koha leida, kuid tihti on selleks vaja häid tuttavaid. Viljandi gümnaasiumis soovib suvist teenistust suurem osa õpilasi.

Gümnasist Leene Lotta Lüdimois leidis töö sotsiaalmeedia kaudu ning on käinud juba ligi kuu aega pärast koolitunde jäätist müümas. «Viljandi on väike ning kõige tulemuslikum siin noorena tööd leida on tutvuste kaudu,» nentis ta.

Tema koolivend Sten Türk otsib töökohta klassikalisemal viisil: internetiportaalist CV Keskus. «Olen viimase kuu aja jooksul mõned CV-d tööandjatele saatnud, kuid need on seni vastuseta,» tõdes ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles