Politsei jätkab Taganurga metsades kadunud mehe otsinguid

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud ja piirivalvurid määrasid reede hommikul politseimaja ees parklas kindlaks reedese otsingupiirkonda ning jagasid töökohustusi.
Politseinikud ja piirivalvurid määrasid reede hommikul politseimaja ees parklas kindlaks reedese otsingupiirkonda ning jagasid töökohustusi. Foto: Marko Saarm

Politseinikud ja piirivalvurid kammivad reedel kolmandat päeva Kolga-Jaani taga Taganurga küla ümbrust, et leida teisipäeval kaduma jäänud 48-aastast meest.

Viljandi politseijaoskonna patrullitalituse juhi Alar Sadama sõnul on seni läbi uuritud mehe kodu lähem ümbrus ning tema teadaolevad lemmikkohad, kuid mingit jälge temast pole leitud.

Sadama sõnul pole vabatahtlikke otsingutesse haaratud ning metsades ja põldudel töötab paarkümmend politseinikku ja piirivalvurit. «Kui tänane otsingupäev tulemust ei anna, peame otsustama, kuidas edasi tegutseme,» vastas Sadam küsimusele, kui kaua on plaanis kadunud meest maastikult otsida.

Tarmo
Tarmo Foto: Politsei- ja piirivalveamet

48-aastane Tarmo lahkus Taganurga külas oma kodumajast teisipäeva ennelõunal ega ole endast lähedastele märku andnud. Kodust lahkudes jättis ta mobiiltelefoni maha. Kuigi ta on ka varem kodust mõneks ajaks lahkunud, on ta peagi tagasi tulnud. Nii pikaks ajaks nagu praegu ei ole ta varem ära jäänud. Murelike pereliikmete sõnul võib tema elu tervisliku seisundi tõttu ohus olla ja seetõttu palusidki nood tema leidmiseks politsei abi.

Mehe otsingutega tegelev piirkonnapolitseinik Meelis Rink selgitas, et politseinikud on suhelnud Tarmo sugulaste ja tuttavatega, kontrollinud haiglaid ning tema lähedaste elukohti. Lisaks on otsingumeeskond ühes teenistuskoeraga läbi käinud mehe kodu lähedased teed ja metsasihid. Drooniga on läbi uuritud mehe kodumaja lähistele jäävad rabad.

Lisaks on kõikidele patrullidele jagatud mehe isikukirjeldus lootuses, et nad võivad oma teel abivajajat märgata. Ka kohalikel palutakse silmad lahti hoida ja Tarmoga sarnanevat meest märgates sellest hädaabinumbril 112 teada anda.

Umbes 175-sentimeetrise kasvuga Tarmol on lühikesed tumedad juuksed ning kodust lahkudes kandis ta sinist T-särki ja halle dressipükse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles