Veekeskust ehitada soovivad investorid tutvustasid oma plaane (1)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile esitlesid investorid oma plaane. Üks tahab kesklinna ehitada vee- ja spordikeskust, teine rajada järve äärde spaakompleksi.
Eile esitlesid investorid oma plaane. Üks tahab kesklinna ehitada vee- ja spordikeskust, teine rajada järve äärde spaakompleksi. Foto: Elmo Riig

​Eile rääkisid Aqva Spa juht Roman Kusma ja Reval-Spordi juht Aldur Partasjuk avalikult Viljandi vallavalitsuse majas, milliseid veekeskusi nad Viljandisse rajada soovivad.

Möödunud nädalal teatas Kusma, et soovib Aqva Spa omanikega rajada spaakompleksi järve äärde. Reval-Spordi Teeninduse juht Aldur Partasjuk on avaldanud soovi koos omavalitsusega veekeskus ehitada kesklinna. 

Partasjuk sõnas, et tema ettevõte ei kavatse veekeskusega kasumit teenida, kuid Tallinna suurim spordiklubi Reval Sport sooviks operaatoriks saada. Kesklinna veekeskusesse tuleks lisaks spaale spordikeskus, kus saaks teha jõu-, poksi- ja sõudmis­trenni. Ehituse maksumus oleks sel puhul 5,5 miljonit eurot, millest 2,5 miljonit oleks laenuraha. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles