Valvuriteta rand meelitab päeval ujujaid ja öösel paharette

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuumad ilmad ja soe vesi tõid inimesed Viljandis randa juba mitu nädalat tagasi. Tänasest jõuavad kohale ka rannavalvurid.
Kuumad ilmad ja soe vesi tõid inimesed Viljandis randa juba mitu nädalat tagasi. Tänasest jõuavad kohale ka rannavalvurid. Foto: Marko Saarm

​Tänasest Viljandi rannas laenutatavad paadid lasti järve nädala alguses ning need on kõvasti vatti saanud, sest seni tabamata tegelased on kahel ööl käinud neid uputamas.

«Kahel hommikul on avastatud, et kolm või neli paati on olnud vett täis,» nentis randa hooldava Viljandi spordikeskuse juhataja Mati Jürisson. «Tundub olevat mingi noortekamp.»

Nii on tulnud töömeestel kulutada hommikuti aega, et paate tühjaks pumbata ning need jälle vee peale saada. Tänasest peaksid need vägitükid aga lõppema, sest päeviti hakkavad randa valvama turvafirma töötajad ja öösiti spordikeskuse valvur.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles