Olustvere kool ehitab oma raha eest suure masinahalli

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olustveres veerand sajandit õppetalu juhatanud Riho Kala rõõmustab uue halli kerkimise üle. Edaspidi saab seal suurt kombaini kokku panna ja lahti võtta, ilma et peaks kevadet ootama.
Olustveres veerand sajandit õppetalu juhatanud Riho Kala rõõmustab uue halli kerkimise üle. Edaspidi saab seal suurt kombaini kokku panna ja lahti võtta, ilma et peaks kevadet ootama. Foto: Marko Saarm

Olustvere teenindus- ja maamajanduskool on viimasel kümnendil palju hooneid ehitanud ja taastanud projektiraha eest, kuid esmaspäeval nurgakivi saava masinahalli maksumusest tasub ta lõviosa ise.

Olustvere kooli projekti- ja arendusjuht Marika Šadeiko ütles, et 1350 ruutmeetri suuruse masinahalli hinnaks kujuneb 900 000 euro ringis. 200 000 eurot tuleb haridusministeeriumilt, ülejäänud raha leiab kool omavahenditest. Ehitab aktsiaselts Paide MEK ning valmis peaks hoone saama 30. novembriks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles