Ööjalgpalliturniiri järelpeoks on staadionikontsert

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Reedel kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab samas alguse järjekordne ööjalgpalliturniir.
Reedel kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab samas alguse järjekordne ööjalgpalliturniir. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reede õhtul ootab Viljandi jalgpalliklubi Tulevik kõiki sõpru ja poolehoidjaid linnastaadioni lähistele hansapäevade avalöögile aega veetma. Kunstmuruväljakul peetakse maha traditsiooniline ööjalgpalliturniir, avatakse öökohvik ning õhtu lõppakordiks leiab linnastaadionil aset Viljandi esimene staadionikontsert.

Kell 20 avatakse kunstmuruväljakul Tuleviku harrastajate seltskonna öökohvik ning tund hiljem, kell 21 saab samas alguse järjekordne ööjalgpalliturniir.

Väljakul hakkavad madistama kõige eripalgelisemad meeskonnad. Mängitakse risti väljakut kahel platsil korraga ning kõik osalejad mängivad kõigiga läbi. Mängude kestus selgub vahetult enne turniiri algust, kui on teada osalevate meeskondade täpne arv. «Oma meeskonna saab üles anda veel vahetult enne turniiri algust otse staadionil,» on kirjas klubi kodulehel.

Neljapäeva ennelõunaks oli turniirile registreerunud kuus võistkonda, nende hulgas näiteks Tuleviku enda noored, harrastajad ning külalised Suure-Jaanist ja Karksi-Nuiast. Korraldajad ootavad osalema ka Viljandi käsipalliklubi, kes veel neljapäeval osavõtuvõimalust vaagis.

«Mängijate tase, vanus, sugu ja muud kriteeriumid pole määravad. Ühes võistkonnas võiks olla minimaalselt kuus liiget, mängijate arvu ülempiiri ei ole. Kohtumise eripära on see, et kohtunikke väljakutel pole ning mängijad peavad au sees hoidma fair play vaimu ning meeskondade suuruse, vead, audi sissevisked ja muu lahendama sõbralikus spordivaimus. Vahetused on jooksvad ning edasi-tagasi ning kohtunike puudumisel ei fikseerita ka suluseise,» on klubi kodulehel turniiri kohta selgitus.

Tuleviku klubi premeerib turniiri võitjaid suure karika ja kastitäie joogipoolisega, teist ja kolmandat kohta pärjatakse väiksemate karikatega.

Kell 23.59 saab linnastaadionil avalöögi kontsert. See kestab pool tundi ning korraldajate toimkond lubab suurejoonelist show`d ja võimsaid muusikaelamusi: kõlama hakkavad legendaarsed rokiklassikapalad Guns`n`Roseselt. Sellest inspireerituna kannab ka kontsert pealkirja «Paradise City».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles