Politsei otsib Viljandimaal kadunud 48-aastast Tarmot

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei palub kaasabi selgitamaks 48-aastase Tarmo asukohta.
Politsei palub kaasabi selgitamaks 48-aastase Tarmo asukohta. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Politsei palub abi, selgitamaks 48-aastase Tarmo asukohta. Teisipäeval lahkus Tarmo kodust ega ole sinna naasnud.

Viljandi vallas Taganurga külas elav Tarmo lahkus oma kodumajast teisipäeva ennelõunal ega ole endast lähedastele märku andnud. Kodust lahkudes jättis ta oma mobiiltelefoni maha. Kuigi ta on ka varem kodust mõneks ajaks lahkunud, on ta peagi tagasi tulnud. Sedavõrd pikaks ajaks nagu praegu ei ole ta varem ära jäänud. Murelike pereliikmete sõnul võib tema elu tervisliku seisundi tõttu ohus olla, mistõttu palusidki nood tema leidmiseks politsei abi.

Mehe otsingutega aktiivselt tegelev piirkonnapolitseinik Meelis Rink selgitas, et politseinikud on suhelnud Tarmo sugulaste ja tuttavatega, kontrollinud haiglaid ning tema lähedaste elukohti. Lisaks on otsingumeeskond ühes teenistuskoeraga läbi käinud mehe kodulähedased teed ja metsasihid.

«Info kogumise ja kogukonnaga suhtlemise kõrval vaatame täna drooniga üle mehe kodumaja lähistele jäävad rabaalad ning asume põhjalikumalt läbi kammima Taganurga küla maastikku,» tutvustas piirkonnapolitseinik tänaseks planeeritud tegevusi.

Lisaks on kõikidele patrullidele jagatud mehe isikukirjeldus lootuses, et nad võivad oma patrullmarsruutidel abivajajat märgata. Ka kohalikel palutakse silmad lahti hoida ja Tarmoga sarnanevat meest märgates sellest hädaabinumbril 112 teada anda.

Umbes 175-sentimeetrise kasvuga Tarmol on lühikesed tumedad juuksed ning kodust lahkudes kandis ta sinist T-särki ja jalas halle dressipükse. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles