Tervisekeskus sai 100 000 euro eest röntgenitoa

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi tervisekeskus avati eile pidulikult röntgenituba, mille perenaiseks saab Tartu tervishoiu kõrgkooli radioloogiatehniku eriala lõpetav Liina Päss (vasakul).
Viljandi tervisekeskus avati eile pidulikult röntgenituba, mille perenaiseks saab Tartu tervishoiu kõrgkooli radioloogiatehniku eriala lõpetav Liina Päss (vasakul). Foto: Elmo Riig

Viljandi tervisekeskuses avati eile röntgenituba, mille sisustamine ja rihtimine läks maksma ligi 100 000 eurot. Peene seadme käsitsemiseks värvati tööle eriala omandav tudeng Tartu tervishoiu kõrgkoolist.

Viljandi tervisekeskuses ei saanud röntgenipilti teha ligi kümme aastat, sest ei leitud tehnikut. Radioloogiatehniku eriala lõpetav Liina Päss otsustas Viljandis tööle asuda, sest see on tema kodukohale lähedal ning väike mõnus linn. Tööleasumise läbirääkimised läksid tema sõnul sujuvalt. «Natuke on tehniline pool veel harjumatu, aga tundub, et see on lihtsasti õpitav,» lausus ta. 

Et palka makstakse tema kinnitusel ka hästi ja röntgenitoast avanev vaade on ilus, on Pässil plaan Viljandi tervisekeskusesse pikemaks tööle jääda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles