Spordikool peab lõpuaktust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval kell 18 on Viljandi spordikooli 70. lennu lõpuaktus.

ELMO RIIG/SAKALA
Neljapäeval kell 18 on Viljandi spordikooli 70. lennu lõpuaktus. ELMO RIIG/SAKALA Foto: Elmo Riig / Sakala

Homme kell 18 algab Viljandi spordikooli 70. lennu lõpuaktus, millele on kutsutud 46 lõpetajat 12 erialalt.

Viljandi suurim huvikool on tänavuse lennu parimate lõpetajatena välja toonud koguni kuus spordilembest noort inimest.

Tütarlastest on esile tõstetud treener Ruth Vaari sõudeosakonna õpilane Kärolyn Mäesaar ning viimased aastad Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis treeninud ja õppinud judoka Kristel Naelso, kelle viljandlasest juhendaja on Viljar Kannel.

Neljast paremast noormehest harjutab iga päev Viljandi spordikoolis kaks: laskesportlane Sten-Erik Link treener Ellen Kangilaski juhendamisel ja lauatennisist Rainer Valo, kelle juhendaja on Kert Villems.

Lisaks on esile toodud kaks võrkpalliosakonna lõputunnistuse saavat noormeest: Eesti võrkpalli rahvuskoondise ja Pärnu võrkpalliklubi mängumees Silver Maar ning viimased aastad Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis õppinud ja seal eriala vahetamise järel Valter Espe juhedmisel üheks Eesti  parimaks sprinteriks saanud Tony Nõu. Tema juhendaja Viljandi spordikoolis oli Egon Edo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles