Bussijaama peal uksed avav Kraba tahab rabada kaubavalikuga

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bussijaama peal paiknev suurim rendipind on ligi üheksa kuu pikkuse pausi järel taas valmis uksi avama. Seekord proovib viljandlaste südant võita kauplus Kraba, millel on peaaegu poole suurem pood Tartus. Juhataja Anne Arusoo näitas õhupallide valikut.
Bussijaama peal paiknev suurim rendipind on ligi üheksa kuu pikkuse pausi järel taas valmis uksi avama. Seekord proovib viljandlaste südant võita kauplus Kraba, millel on peaaegu poole suurem pood Tartus. Juhataja Anne Arusoo näitas õhupallide valikut. Foto: Marko Saarm

​Viljandis Centrum 2 teisel korrusel on üle kuu aja seatud sisse kauplust Kraba, mis on Eestis teine. Viljandi poe juhataja Anne Arusoo märkis, et kuna valikus on kümme tuhat toodet, on nende kohaleseadmine omajagu aega võtnud.

Avamiseks ollakse valmis reedel, 1. juunil. Anne Arusoo sõnul on paljudele viljandlastele Kraba juba tuttav, sest Tartus on sama pood Sepa keskuses tegutsenud üle aasta. Et ka tema oli Tartu poe klient, tekkis tal tänavu jaanuaris mõte, et võiks selle kodule lähemale küll tuua. 

Lisaks Sepa keskuses tegutsevale kauplusele on seni olnud poes pakutavat võimalik tellida ka interneti teel. Kui Kraba oma Facebooki lehel kuulutas, et avab Viljandis teise poe, tuli Arusoo sõnul sadu kommentaare, kus kliendid seda kiitsid. Seda, et pood on Facebookis populaarne, näitab selle lehekülje jälgijate arv, mis on üle kolmekümne tuhande. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles