Jane Roosimägi teenis Rakveres alavõidu

, Jakobsoni kooli õpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi sai Rakveres individuaalselt võisteldes seitsmenda alavõidu, olles tulemusega 62 meetrit parim palliviskes. Pildil on ta koos treener Leho Estorniga.
Paalalinna kooli õpilane Jane Roosimägi sai Rakveres individuaalselt võisteldes seitsmenda alavõidu, olles tulemusega 62 meetrit parim palliviskes. Pildil on ta koos treener Leho Estorniga. Foto: Erakogu

Läinud reedel Rakveres peetud noortesarja «TV 10 olümpiastarti» etapil õnnestus Viljandi Jakobsoni kooli õpilastel kõik pisut paremini kui Kesklinna kooli omadel, kes pidid kokkuvõttes esikoha loovutama Rakvere gümnaasiumile. Jakobsoni kool kerkis tänu noorte tublidele tulemustele tabelis kaks kohta ettepoole, neljandaks.

Selle etapiga said läbi sarja üksikalade võistlused, kus igal alal võis kasutada erinevat ehk selle ala parimat õpilast. Finaalvõistlusel 13. ja 14. juunil Pärnus esindab kooli mitmevõistluses igas vanuserühmas kaks õpilast. Arvesse läheb parima õpilase tulemus ning nelja võistleja mitmevõistluse summa lisatakse nelja etapi üksikaladele. Nii selgub võitja kool.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles