Video. Ugala ja Tulevik sätivad reede ööks ühist sammu

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala ja Tulevik kutsuvad reede õhtul inimesi staadionile
Ugala ja Tulevik kutsuvad reede õhtul inimesi staadionile Foto: Kuvatõmmis videost

Teadagi on Ugala pere jalgpallilembene ja Tuleviku klubis on alati lugu peetud teatrikunstist, aga kindlasti ka heast muusikast. Nõnda ongi klubi ja teatriinimesed reedeks jõud ühendanud ning pakuvad linnastaadionil kontserti ja kunstmuruväljakul ööjalgpalliturniiri.

Seda, mis korraldajatel plaanis on, selgitavad allpool nähtavas videos teatri korraldusjuht Heigo Teder ning jalgpalliklubi meedia- ja turunduspealik Marek Tiits.

Ööjalgpallile Viljandi linnastaadionil on oodatud igal tasemel spordisõbrad ning mõistagi on Viljandi esimesele staadionikontserdile oodatud kõik linlased ning nende sõbrad ja tuttavad.

«Üks paradiisilinn. Üks jalgpalliklubi. Üks teater. Kaks staadioni. Üks õhtu. Ööjalgpall. Staadionikontsert. Mis, kus, kuidas? Istu maha, võta jahe jook ligi ja kuula – kaks meest staadionil räägivad sulle! Näeme 1. juuni õhtul paradiisilinn Viljandi staadionil ja kunstmuruväljakul,» kirjutab jalgpalliklubi Tulevik oma Facebooki lehel video kaassõnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles