Tulevik hävis valusalt kodus

, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval Tuleviku ainsaks jäänud värava lõi meeskonna mängiv peatreener Sander Post, kui Martin Alliku trahvikasti tsenderdatud palli suunas peaga talle Rainer Peips.
Laupäeval Tuleviku ainsaks jäänud värava lõi meeskonna mängiv peatreener Sander Post, kui Martin Alliku trahvikasti tsenderdatud palli suunas peaga talle Rainer Peips. Foto: Marit Stepanova

Viljandi Tuleviku jalgpallimeeskond sai laupäeval oma senise meistriliiga hooaja kõige valusama ja häbistavama kaotuse: selge taktikaline, mänguline ja psühholoogiline allajäämine lähirivaalile FC Kuressaarele andis tulemuseks 1:3.

Tänavused Eesti meistrivõistlused hakkavad jõudma poole peale. Avaringis kõigest neli punkti kogunud ning seejärel peatreener Marko Kristali teenetest loobunud Tuleviku meeskond on teises ringis saanud seni kaheksa punkti. Pealtnäha parim võimalus lisa teenida oli läinud laupäeval, kui Viljandi esindus võõrustas kodumurul FC Kuressaaret, kellele oli avaringis võõrsil mõneti üllatuslikult 1:3 kaotanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles