Pealinna spordiklubi soovib samuti Viljandis veekeskust pidada

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna suurima spordiklubi Reval-Sport soovib osalust omandada ka Viljandi kesklinna planeeritavas veekeskuses, et hiljem sealsamas saada käitamisõigust.
Tallinna suurima spordiklubi Reval-Sport soovib osalust omandada ka Viljandi kesklinna planeeritavas veekeskuses, et hiljem sealsamas saada käitamisõigust. Foto: Elmo Riig (montaaž)

​Lisaks Aqva Spa omanikele soovivad siinsele turule tulla ka Tallinna suurim spordiklubi Reval-Sport, ent see ettevõte soovib investeerida linna loodavasse kesklinna veekeskusesse.

Tuleval neljapäeval räägivad linnaisadele investeerimisplaanidest Aqva Hotelsi juht Roman Kusma ning Reval-Sport Teeninduse juhatuse liige Aldur Partasjuk. 

Kusma soovib Rakvere Aqva Spa omanikega rajada uue spaakompleksi Viljandi järve äärde Vikerkaare kinnistule. Seevastu Partasjuk tahab omandada osalust Viljandi linna rajatavas kesklinna veekeskuses, et pärast  valmimist saada käitamisõigus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles