Nurgapealne murelaps tuli pildile neli aastat tagasi

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on tehtud 6. jaanuaril 2015. Kui Viljandis peeti kolm aastat tagasi rahvusvahelisi hansapäevi, riietati nurgapealne murelaps pidurõivaisse.
Pilt on tehtud 6. jaanuaril 2015. Kui Viljandis peeti kolm aastat tagasi rahvusvahelisi hansapäevi, riietati nurgapealne murelaps pidurõivaisse. Foto: Marko Saarm

​Viljandis Tallinna ja Tartu tänava nurgal seisva ajaloolise äri- ja elumaja renoveerimisega tehti algust neli aastat tagasi. Nüüdseks on ehitus sealmaal, nagu pildilt näha. See hoone on aga ka vahepealsetel aastatel mitu korda pildile sattunud.

2015. aastal oli Viljandi linn rahvusvaheliste hansapäevade korraldaja. Et Tallinna tänav 8 maja renoveerimist oli alustatud alles aasta eest, nägi see suursündmuse eel välja nii kole, et tuli katta Eesti, Läti ja Leedu lipu värvides kangastega, mis olid linnal olemas.     

Viljandi linnakunstnik Malle London kommenteeris seda nii: «Linnaruumis leiab aset igasuguseid kunstiprojekte ja seda võib võtta kui funktsionaalset projekti. Usun, et Baltimaad kuuluvad kokku – ka oma õnnetustes.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles