Juuni algus toob Kantremaale tänavaremondi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juunikuu esimestel päevadel algavad Kantremaal teeehitustööd.
Juunikuu esimestel päevadel algavad Kantremaal teeehitustööd. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi linnavalitsuse teatel algavad juunikuu esimestel päevadel Kantremaa tööstusala avaliku tugitaristu ehitustööd, mille käigus saab mitu piirkonna tänavat uue katte ja tehnovõrgud.

Tööd on tellinud Viljandi linnavalitsus, partnerina on kaasatud aktsiaselts Viljandi Veevärk.

Osaliselt rekonstrueeritakse Pärnu maantee ja Metsküla tee ning täies mahus Pargi, Planeedi ja Tähe tänav. Kavas on tänavate katendite, veetrasside, reovee-, sajuvee- ja sidekanalisatsiooni ning tänavavalgustusrajatiste ehitustööd.

Töid teeb YIT Infra Eesti AS. Ehitustööde omanikujärelevalvet teeb aktsiaselts Infragate Eesti. Lepingujärgsed ehitustööd peavad olema lõpetatud 14. novembriks.

Ehituse ajal muudetakse piirkonnas liikluskorraldust ning olenevalt tööde käigust suletakse töömaal olevaid tänavalõike lühikest aega liikluseks. Kõikidest liikluskorralduse muudatustest teavitatakse avalikkust Viljandi linna kodulehel www.viljandi.ee ja kohalikus meedias.

Ehitusperioodil on tagatud juurdepääs kõikidele töömaal asuvatele kinnistutele.

Ehitustööde kogumaksumus on 1 827 791,25 eurot, mida toetatakse Euroopa Regionaalarengu Fondi vahenditest piirkondade konkurentsivõime tugevdamise meetme kaudu 1 121 406,13 euro ulatuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles