Tervisekeskuse raha kulub kultuurimaja remondile

Marko Suurmägi
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurimaja remont läheb linnale arvatust ligi 600 000 eurot kallimaks. Suur osa puuduvast rahast peaks tulema kultuurimajast paarisaja meetri kaugusel asuva tervisekeskuse müügist.
Kultuurimaja remont läheb linnale arvatust ligi 600 000 eurot kallimaks. Suur osa puuduvast rahast peaks tulema kultuurimajast paarisaja meetri kaugusel asuva tervisekeskuse müügist. Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi linnajuhid kuulsid nädal tagasi regionaalministrilt, et riik siinse kultuurimaja remondiks lisaraha ei anna ning linnal tuleb puuduv summa leida enda kassast.

Linnajuhtide plaan oli lihtne. Et ühe ja sama skeemi järgi on Viljandile eurotoetust lubatud nii kultuurimaja kui lauluväljaku remondiks, siis soovis linnavalitsus võtta osa lauluväljaku ehitamise raha ja kulutada selle kultuurimaja uuendamisele. Niisugune tegu vajab valitsuse nõusolekut, mida ei tulnud.

Copy
Tagasi üles