Aqva Spa asutaja plaanib järve äärde rajada spaahotelli (4)

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«See siin on väga vinge koht! Oleks kurb, kui Viljandi seda potentsiaali ära ei kasutaks,» ütles ettevõtja Roman Kusma Vikerkaare krundi kohta.
«See siin on väga vinge koht! Oleks kurb, kui Viljandi seda potentsiaali ära ei kasutaks,» ütles ettevõtja Roman Kusma Vikerkaare krundi kohta. Foto: Marko Saarm

​Rakverre eduka Aqva Spa asutanud ettevõtja Roman Kusma peab siinsete linnajuhtidega läbirääkimisi, et ehitada Viljandi järve äärde 150 hotellitoa ja veekeskusega spaakompleks.

Sakala ajakirjanik kohtus Roman Kusmaga eile Viljandi järve ääres Vikerkaare krundil. «See siin on väga vinge koht! Oleks kurb, kui Viljandi seda potentsiaali ära ei kasutaks,» lausus ettevõtja. 

Kusma sõnul on Viljandi saanud talle südamelähedaseks ning Aqva Spa omanikud Raivo ja Toomas Tamm oleksid nõus siia ligi 20 miljonit eurot investeerima. Selle raha eest kerkiks ligi 16 000 ruutmeetri suurune spaakompleks, kus saaks tööd enam kui 150 inimest. 

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles