Katuseraha vedeleb terasest plaatidena kasutult laoplatsil (1)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
2016. aasta detsembri esimestel päevadel Viljandisse jõudnud rattatunneli tükid seisavad endiselt laoplatsil ning kellelgi pole aimu, millal see võiks Valuoja viadukti all valmis saada.
2016. aasta detsembri esimestel päevadel Viljandisse jõudnud rattatunneli tükid seisavad endiselt laoplatsil ning kellelgi pole aimu, millal see võiks Valuoja viadukti all valmis saada. Foto: Marko Saarm

​Poolteist aastat tagasi Viljandisse toodud ja Valuoja viadukti alla kavandatud rattatunnel seisab endiselt tükkideks võetuna laoplatsil ning lähemate aastate jooksul pole kavas seda maasse panna.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini sõnul pole põhjust karta, et tunnel, mis praegu üksikute terasplaatidena  lao­platsil seisab, seal roostetaks ja kasutuskõlbmatuks muutuks. «Kui see on ettenähtud maa sees olema, siis ei tee ka maa peal olek sellele liiga,» arvas Märtin.

Raha riigile tagasi või tunnel lattu

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles