Olustveres filmitavasse Eesti-Soome mängufilmi otsitakse osatäitjaid

Egon Valdaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamik filmi «Maria lapsed» kaadreid võetakse üles Olustvere mõisas ja selle ümbruses.
Enamik filmi «Maria lapsed» kaadreid võetakse üles Olustvere mõisas ja selle ümbruses. Foto: Marko Saarm

Sel suvel filmitakse enamjaolt Olustvere mõisas ja selle ümbruses Soome-Eesti koostöös ajaloolist mängufilmi «Maria lapsed». Järgmisel nädalal valivad filmitegijad Viljandis ja Suure-Jaanis osalejaid, et linateosesse kaasata võimalikult palju eri vanuses kohalikke inimesi.

Filmi tegevprodutsent Karolina Veetamm stuudiost Stellar Film sõnas, et enamik ajaloolise filmi kaadreid võetakse üles Viljandimaal Olustveres ja selle ümbruses. Seetõttu otsitakse kõrvalrollidesse ja taustanäitlejateks inimesi just Lõuna-Eestist. Osatäitjaid valitakse esmaspäeval Viljandis Sakala keskuses alates 15.30 ja teisipäeval Suure-Jaani kultuurimajas alates 14.30.

Eriti on oodatud kandideerima 30–60-aastased mehed ja 55–75-aastased naised ning lapsed vanuses 5–7 aastat. Filmitegijate sõnul neilt midagi keerulist ei oodata, lapsed peavad mängima lapsi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles