Telia paneb kinni vanad sidepaketid

Aivar Aotäht
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Osa vanu pakette, mis sulgemisele lähevad, pärinevad veel ajast, mil sidefirma Telia kandis EMT nime. Mõni telefon hoidis EMT nimest hiljemgi kinni.
Osa vanu pakette, mis sulgemisele lähevad, pärinevad veel ajast, mil sidefirma Telia kandis EMT nime. Mõni telefon hoidis EMT nimest hiljemgi kinni. Foto: Aivar Aotäht

​Sidefirma Telia tava lubada kliendil soovi korral kasutada vana sidepaketti vana hinnakirja alusel saab nüüd läbi. Kõik kliendid peavad langetama uue otsuse.

Nimetatud võimalus kunagisest valikust kinni hoida kehtis juba aastaid tagasi, kui ettevõte kandis veel EMT nime. Kunde, kes ei tahtnud üle minna ühelegi uuele paketile, võis kasutada vana. Tänaseks on olud muutunud.

Telia Eesti erakliendiüksuse juht Holger Haljand ütles, et Telia värskendab sel kevadel mobiilipakette ning lisab sinna uusi võimalusi, et vastata klientide muutuvatele ootustele. Pakettide uuendamine ei puuduta siiski kõiki kliente, vaid peamiselt neid, kes kasutavad mõnda vanemat, eeskätt aastatetagust mobiilsidepaketti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles