Seen aitab tänaval kunsttükke teha

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimesel Kunsttükkide Tänaval nelja aasta eest rahvusvaheliste hansapäevade aegu aitas meeleolu luua selle kohale riputatud stiilne aluspesu.
Esimesel Kunsttükkide Tänaval nelja aasta eest rahvusvaheliste hansapäevade aegu aitas meeleolu luua selle kohale riputatud stiilne aluspesu. Foto: Elmo Riig

Viljandi hansapäevade ajal avatakse taas Kunsttükkide Tänav. See ootab rahvast 1. ja 2. juunil Kondase keskuse ees ning on avatud esimesel päeval kella 16–22 ja teisel kella 10–20.

«Kunsttükkide Tänav on vaba õhu näitusmüük, mis saab sel aastal teoks neljandat korda,» rääkis ettevõtmise üks korraldajaid Kristi Markov. «Kunsttükkide Tänava põhitooniks on läbi aastate olnud südametunnistusega loodu, olgu see siis joonistatud või õmmeldud või pildistatud või meisterdatud või lausa tiraažide kaupa toodetud. Heegeldatud Miki-Hiired ja vihased linnud Kunsttükkide Tänavale ei passi, oodatud on omalooming.»

Markov lisas, et tänavu saadeti osalemisüleskutse Facebooki joonistajate ja illustraatorite kommuuni Draw24 ning registreerunute järgi paistabki, et seekordne erisus on joonistajate, illustraatorite ja teiste visuaalidega hullajate rohkus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles