Selgunud on Viljandisse koliva rahvakultuuri keskuse uus juht ja asukoht

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Vister
Kalle Vister Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tallinnast Viljandisse kolitava rahvakultuuri keskuse uueks juhiks saab endine Kitzbergi gümnaasiumi direktor ning asutus kolib Leola tänavale hoonesse, kus kunagi oli maaparandusbüroo.

Kultuuriminister Indrek Saar allkirjastas neljapäeval töölepingu, mille kohaselt asub 1. juunist rahvakultuuri keskuse juhina tööle Kalle Vister. Ministeeriumi kultuuriväärtuste asekantsleri ja konkursikomisjoni esimehe Tarvi Sitsi sõnul oli komisjoni otsus konsensuslik.

«Kalle Visteril on pikaaegne juhtimiskogemus ja ta on hästi kursis regionaalse kultuurikorraldusega. Sel aastal alustas Kalle Vister rahvakultuuri keskuses tööd rahvakultuuri osakonna juhatajana, mistõttu on ta omajagu kursis keskuse tööga,» ütles Sits ministeeriumi pressiosakonna vahendusel. «Teisalt, suhteliselt uue töötajana on tal ka nii-öelda värske pilk väljastpoolt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles