Esmaspäevani saab üles seada noore looduskaitsja märgi kandidaate

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tunnustusmärgiga soovib ministeerium esile tõsta noori, kes on kaasa löönud loodushoiu tegevuses või pühendunud looduse uurimisele.
Tunnustusmärgiga soovib ministeerium esile tõsta noori, kes on kaasa löönud loodushoiu tegevuses või pühendunud looduse uurimisele. Foto: Elmo Riig / Sakala

Keskkonnaministeerium ootab 21. maini ettepanekuid, keda tunnustada sel aastal noore looduskaitsja märgiga. Seitsmendat aastat välja antava märgiga tunnustatakse kuni 26-aastast noort, kes on eriliselt silma paistnud loodushoius, saavutanud häid tulemusi loodushariduse konkursil või aidanud kaasa loodusürituse korraldamisele.

Keskkonnaministeeriumi looduskaitseosakonna peaspetsialist Herdis Fridolini sõnul soovitakse selle tunnustusmärgiga tõsta esile loodushuvilisi noori, kes on kaasa löönud loodushoiu tegevuses või pühendunud looduse uurimisele.

«Noorte loodusesõprade esiletõstmisega soovime innustada kõiki noori enam looduse ja seal toimuva üle mõtisklema ning looduses hoolivamalt käituma,» lisas Fridolin. Aastas antakse välja kuni 30 märki.

Ettepanekud noore looduskaitsja märgi laureaatideks palub ministeerium saata 21. maiks keskkonnaministeeriumi looduskaitse osakonda Narva maantee 7-a, 15172 Tallinn või e-kirjaga keskkonnaministeerium@envir.ee. Ettepanekus on soovitav vabas vormis kirjeldada kandidaadi looduskaitsetegevust ja ära märkida ka tema vanus ning kandidaadi ja tema esitaja kontaktandmed.

Noore looduskaitsja märgi laureaadid kuulutatakse välja 10. juunil Tallinna loomaaia keskkonnahariduskeskuses peetaval tunnustamispeol.

Täpsem info noore looduskaitsja märgi ning varasemate laureaatide kohta on kättesaadav keskkonnaministeeriumi kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles