Akadeemia üliõpilase peomeeleolu on kolmandaks õppeaastaks vaibunud

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuuriakadeemia õpingute algusajast meenus tugeng Silver Jusilole nii mõnigi pralle, kus tudengid ka kanepit suitsetasid. Nüüdseks on aga tudengid tema sõnul selliste tegevustega koomale tõmmanud.
Kultuuriakadeemia õpingute algusajast meenus tugeng Silver Jusilole nii mõnigi pralle, kus tudengid ka kanepit suitsetasid. Nüüdseks on aga tudengid tema sõnul selliste tegevustega koomale tõmmanud. Foto: Oliver Kuusk

​Kolmapäeval Võrumaal Kaikamäel Viljandi kultuuriakadeemia pärimusmuusikute laagris viibinud kolmanda aasta tudeng Silver Jusilo leidis kõikide tegemiste kõrvalt aega, et rääkida eluolust ülikoolis, aga ka oma kassist nimega Kõrvuk.

Tallinnast pärit Silver Jusilo tuli Viljandisse kitarri õppima. Kui esimesel kahel aastal sõitis ta peaaegu igal nädalavahetusel koju, sest Viljandis ei olnud midagi teha, siis nüüdseks on ta oma sõnul maha rahunenud.

Silver, mille poolest Viljandi tudengid teistest tudengitest erinevad?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles