Vabaerakonna kohalik juht ei jaga eksesimehe hirmu

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra ei ole oma kinnitusel tundnud, et inimesed oleks erakonnas kahte leeri jagunenud. Kõik aktiivsed liikmed on tema sõnul aru saanud, et nüüd, pärast üldkogu, tuleb ühtse meeskonnana riigikogu valimistele vastu minna.
Vabaerakonna Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra ei ole oma kinnitusel tundnud, et inimesed oleks erakonnas kahte leeri jagunenud. Kõik aktiivsed liikmed on tema sõnul aru saanud, et nüüd, pärast üldkogu, tuleb ühtse meeskonnana riigikogu valimistele vastu minna. Foto: Elmo Riig

​Vabaerakonna juhatuse liige ning Järva- ja Viljandimaa piirkonna juht Ain Ostra ei mõista hiljuti sama partei esimehe kohalt priiks saanud Artur Talviku kartust, et uute juhtide käe all võib sellest saada klassikaline kartellierakond.

«Meil, tänu jumalale, ei ole toiduahelaid. Me saame olla oma otsustes vabad,» ütleb ta.

Hiljutisel Vabaerakonna üldkogul valiti esimeheks uuesti Andres Herkel. Talvik, kes oli selle koha aasta varem Herkelilt üle võtnud, ei kandideerinud ja astus erakonnast välja. Hiljem täpsustas ta, et temast sai selle sammuga taas Vabaerakonna toetajaliige.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles