Viljandlanna aitas head kohta vormida

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandlanna Keliis Lillemets võistleb juba mitmendat hooaega Tartu Rütmika Junior Teami koosseisus.
Viljandlanna Keliis Lillemets võistleb juba mitmendat hooaega Tartu Rütmika Junior Teami koosseisus. Foto: Erakogu

Tallinnas peetud Euroopa rühmvõimlemise meistrivõistlustelt rändasid nii juunioride kui ka meistriklassi tiitel Venemaale. Juunioride seas sai Tartu klubi Rütmika Junior Team ja naiste hulgas samuti Tartu klubi Janika Wonder Team viienda koha. Juunioride rühma koosseisus tegi tiitlivõistlustel kaasa ka Viljandi spordikooli õpilane Keliis Lillemets.

Juunioride kuldmedali võitis Venemaa Victoria 38,500 punktiga. Hõbe ja pronks viidi Soome: teine oli Minetit Junior (37,350) ja kolmas Ovo Junior Team (36,800). Viiendana lõpetanud Rütmika Junior Teami punktisumma oli 34,550. Teise Eesti rühmana finaali jõudnud VK Janika Mireth sai 34,250 punktiga kuuenda koha.

Meistriklassis võitsid venelannad kaks medalit: kuld läks 39,050 punktiga Madonnale ja pronks 37,850 punktiga Expressiale. Nende vahele mahtus hõbedane Minetit Soomest 38,150 punktiga. Janika Tallinna Senior Team sai kaheksanda koha 32,400 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles