Takistussõitjad alustavad Sammulis karikasarja

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laupäeval peetakse Sammulis Viljandimaa takistussõidukarikasarja avavõistlus. Nagu paaril varasemal hooajal on selgi korral oodata suurt hulka osalejaid ja kõrget taset. Korraldajate ütlemist mööda vältab võistluspäev hiliste õhtutundideni. Pilt on tehtud eelmise kevade võistlusest.
Laupäeval peetakse Sammulis Viljandimaa takistussõidukarikasarja avavõistlus. Nagu paaril varasemal hooajal on selgi korral oodata suurt hulka osalejaid ja kõrget taset. Korraldajate ütlemist mööda vältab võistluspäev hiliste õhtutundideni. Pilt on tehtud eelmise kevade võistlusest. Foto: Elmo Riig

Homme Sammuli talli juures peetava ratsutamise takistussõiduvõistlusega algab Viljandimaa karikasari, millega selgitatakse välja parim meie maakonnas elav või treeniv või siia registreeritud spordiklubisse kuuluv takistussõidupaar.

Ratsasportlased kogunevad Sammulisse mõõtu võtma kolmel nädalavahetusel ja osalejate seas pole sugugi vaid viljandimaalased.

Maakonna karikavõistluste kõrval saab homme Sammulis alguse ka Eesti suurim harrastussõitjaid koondav ja äärmiselt populaarne Porsche karikasari. Samuti on ratsaväljakul võimalik osa saada eri taseme ja raskusastmega sõitudest, kus on startijaid kõikjalt Eestist ja tõenäoliselt kaugemaltki.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles