Direktor mängib festivalil tikkudega

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Festivali «Teater kohvris» peakorraldaja Altmar Looris mängib tikkudega, sest pühapäeval esitavad festivalist osavõtjad tema 13-minutilise lavastuse «Vabadus».
Festivali «Teater kohvris» peakorraldaja Altmar Looris mängib tikkudega, sest pühapäeval esitavad festivalist osavõtjad tema 13-minutilise lavastuse «Vabadus». Foto: Elmo Riig

Täna algab Viljandis 22. nukuteatrite festival «Teater kohvris». Oma uusi näidendeid tulevad näitama kodumaised nukuteatrid ning külalised Soomest ja Ungarist.

«Kahjuks teatas Moskva marionetiteater just, et siiski ei sõida meile külla,» kurvastas festivali korraldaja Vilma Ilves ühe põneva teatri kõrvalejäämise üle. Uustulnukad festivalil on aga Ungari Zsombor Barna teater, kes mängib homme, 18. mail kell 14 Viljandi nukuteatri laval näidendit «Vitez Lazlo otsib pruuti», ja Soome Taiga-Matto teater, kes esitab laupäeval, 19. mail kell 12 Koidu seltsimajas «Väikese viikingi Auduni seiklusi».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles