Mulgimaad armastav juht pani ameti maha

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kümne päeva pärast Abja-Paluojal toimuv Mulgi pidu on Kaja Allilenderi sõnul aasta tähtsaim sündmus. Kaks aastat tagasi süütas ta Mulgi peo tule Paistus ja selle aitasid kihelkondadesse laiali kanda mootorratturid.
Kümne päeva pärast Abja-Paluojal toimuv Mulgi pidu on Kaja Allilenderi sõnul aasta tähtsaim sündmus. Kaks aastat tagasi süütas ta Mulgi peo tule Paistus ja selle aitasid kihelkondadesse laiali kanda mootorratturid. Foto: Elmo Riig

​Ehkki eile oli Kaja Allilenderil ametlikult viimane tööpäev Mulgi kultuuri instituudi juhatajana, andis ta oma asjad juba esmaspäeval üle mulkide vanemale Peeter Rahnelile.

Et kõik, ka arvuti, sai päev varem ära antud, sõitis Kaja Allilender ise eile hommikul Lätti ehituspoodi aia tarbeks asju ostma. Eile täitus tal Mulgi kultuuri instituudi juhi kohale asumisest neli aastat.  

Allilender rääkis, et lahkus mulgi asja ajava mittetulundusühingu juhi kohalt omal soovil. Kuigi ta andis avalduse sisse 40 päeva tagasi, polnud eilseks uue juhi leidmiseks konkurssi välja kuulutatud. Miks seda tehtud pole, jäi Allilenderile arusaamatuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles