Kert Varik on koos kogenud korvimehega ületanud ootusi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauris Daiders ja Kert Varik jõudsid külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste viiendal etapil Tšehhis kahe sõidu kokkuvõttes au­tasustatavate sekka.
Lauris Daiders ja Kert Varik jõudsid külgkorviga mootorrataste krossi maailmameistrivõistluste viiendal etapil Tšehhis kahe sõidu kokkuvõttes au­tasustatavate sekka. Foto: Erakogu

​Mulgi valla motokrossisõitja Kert Varik ja tema lätlasest korvimees, suurte kogemustega Lauris Daiders, astusid pühapäeval Tšehhis Kramolínis külgkorviga mootorrataste maailmameistrivõistluste etapil pjedestaali kolmandale astmele. Varikule oli see esimene kord maailmasarja auhinnatseremoonial osaline olla.

«Lauris Daiders on seda muidugi korduvalt kogenud, aga esimest korda on ikka hea tunne sellisel tasemel võistlusel pjedestaalile astuda,» kõneles Varik.

Tema sõnul pole esikolmikukohad meeskonnale tänavu eesmärk omaette ja juba hooaja eel sai öeldud, et peamine eesmärk on sõita stabiilselt esimeses kümnes. «Nii et teatud mõttes tuli etapi kolmas koht isegi üllatusena. Arvestades aga, kuidas meie senine hooaeg on läinud, võis seda ikkagi loota.» 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles