Linnajuhid leidsid raha müürijupi uuendamiseks

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koht, kus müüri uuendamise raha otsa lõppes, on möödujatele hästi näha. Suve jooksul loodab linn ka uuendamata jäänud müürijupi korda teha.
Koht, kus müüri uuendamise raha otsa lõppes, on möödujatele hästi näha. Suve jooksul loodab linn ka uuendamata jäänud müürijupi korda teha. Foto: Marko Saarm

Viljandi linnajuhid leidsid sel nädalal pisut üle 5000 euro, et teha korda viimased tosin meetrit Korneri ristmiku ja kalmistu vahele jäävast maakivimüürist. Just rahanappuse pärast jäi müüri uuendamine aasta algul lõpetamata.

Viljandi abilinnapea Kalvi Märtini seletust mööda ei olnud see lohakus ega kehv planeerimine, mille tõttu lõppes talvel müüri taastamine nii, et poolsada meetrit maakive laoti uuesti müüri, aga viimased 12-13 meetrit jäid oma kohale.

«Me tegime korda ohtliku osa, mis ähvardas inimestele sõna otseses mõttes kaela kukkuda,» selgitas abilinnapea. «Ohutu osa jätsime rahanappusel tegemata.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles