Repliik. Mangi huumor

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Viimastel päevadel pole ma sattunud seltskonda, kus poleks räägitud Igor Mangist. Olgugi et ahistamissüüdistused on tõsine teema, pakub tšakrate avamine ennekõike nalja. Ka Mart Juur ja Andrus Kivirähk tögasid «Eurovisiooni» asemel rohkem Mangi, lõõpides, et kui enne horoskoobimehega kohtumist oled Neitsi, siis pärast Skorpion. Pärast eelmise nädala «Pealtnägijat» sai täiesti uue tähenduse ka puuõõnsus, millele varem ei osanud vaadata sellise pilguga, et seal võiks teatud kohti katsudes energiaid avada.   

Mõistagi on tore, et sellised seigad lõpuks päevavalgele tuuakse ja uued ohvrid ära hoitakse. Loodetavasti võtab see maha ka usku säärastesse tervendajatesse. Lõppude lõpuks on ju usk see, mis meid nõrgaks teeb. Miks muidu julgetakse aastatetagustest asjadest alles nüüd iitsatada. 

Kui usuga hakatakse äri tegema, on asi halb. Oli ju Mangi horoskoop Maalehe tõmbenumber, mis meelitas ilmumispäeval seda lehte ostma ka neid, kes muidu seda kättegi ei võta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles