Viljandimaa mees roolib maailmatasemel võistlusautot

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GSR Service’i eelmise aasta võistlusauto. Algaval hooajal pruugitav Volkswagen Golf GTI TCR on väliselt samasugune, aga tehniliselt pisut täiustatud.
GSR Service’i eelmise aasta võistlusauto. Algaval hooajal pruugitav Volkswagen Golf GTI TCR on väliselt samasugune, aga tehniliselt pisut täiustatud. Foto: GSR Service

​Autoringrajasõitja Mikk Maaten osaleb tänavu Leedu tiimi GSR Service värvides Baltimaade kestussõidu meistrivõistlustel (BEC). Auto, mida ta jagab leedulanna Ernesta Globytėga, on Volkswageni mootorispordi osakonnas valminud tuliuus Golf GTI TCR. Samasugusega võideti nädal tagasi turismiautode maailmakarikasarja sõit.

Neljaetapilise sarja esimene võistlus on täna Riias Bik˛ernieki ringrajal. Sõidetakse neli tundi. Praeguseks on Viljandimaal üles kasvanud ja siin elaval Maatenil uue autoga seljataga täpselt 100 kilomeetrit.

Vanast autost palju parem

«Õppida on veel palju,» nentis võidusõitja pressiteate vahendusel. Hooaja kokkuvõttes on aga sihiks seatud üldarvestuse esikoht.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles